Uslovi korišćenja

Sledeća pravila i propisi sadržani u ovom dokumentu važe za sve posetioce i korisnike E-Kompresori web shopa-a (e-kompresori.rs).

E-Kompresori (e-kompresori.rs) sajt je u vlasništvu firme Aer Technik SRB d.o.o., sa sedištem u Aleksincu, Maksima Gorkog 42. Korišćenjem sajta, Vi prihvatate i slažete se da ćete se pridržavati ovih pravila i propisa. Oni mogu da se ažuriraju s vremena na vreme bez prethodnog obaveštenja, zato je potrebno da ih periodično pregledate.

Sadržaj web sajta i autorska prava

Slažete se da nećete umnožavati, distribuirati, prodavati, trgovati, preprodavati ili koristiti u komercijalne svrhe sadržaj sajta.

Slažete se da nećete ometati ili narušavati usluge sajta, sigurnosnih sistema na sajtu ili veb sadržaja.

Administratori sajta E-Kompresori (e-kompresori.rs) konstantno rade na održavanju tačnosti informacija prikazanih na Web sajtu. Međutim, sajt ne garantuje da su opisi proizvoda ili drugi sadržaji na ovom sajtu 100% tačni, potpuni, pouzdani ili bez grešaka. Napominjemo da su fotografije postavljene u informativne svrhe i da one mogu prikazivati određeni pribor koji se možda ne nalazi u standardnom paketu proizvoda.

Vaš račun

Koristeći sajt u određenim delovima je potrebno da imate korisnički nalog. Ako koristite ovaj sajt, Vi ste odgovorni za održavanje poverljivosti Vašeg naloga i lozinke i za ograničavanje pristupa svom računaru i saglasni ste da prihvatite odgovornost za sve aktivnosti koje se dešavaju pod Vašim nalogom i lozinkom. Ako sumnjate da je bezbednost Vašeg korisničkog naloga povređena, molimo Vas da obavestite administratora sajta što pre. E-Kompresori (e-kompresori.rs) online prodavnica nije odgovorna za bilo kakvu štetu koja može nastati od neovlašćenog korišćenja Vašeg korisničkog naloga.

Ograničenja odgovornosti

Sajt i kompanija koja radi sajt, neće ni u kom slučaju biti odgovorna po bilo kojoj osnovi, niti za bilo kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu, posebnu, posledičnu ili kaznenu štetu prilikom korišćenja ovog sajta ili bilo kojih drugih hiperlinkovanih sajtova, uključujući, bez ograničenja, izgubljenu dobit ili prihode, troškove zamene, prekida poslovanja, gubitak podataka ili štete nastale upotrebom ili oslanjanjem na informacije sa sajta.

Poručivanjem proizvoda, Aer Technik SRB d.o.o. kao vlasnik portala e-kompresori.rs se ni u kom slučaju ne obavezuje da će prihvatiti kreiranu porudžbinu. U svakom trenutku bez predhodne najave porudžbina može biti otkazana.

Dostupnost sadržaja na sajtu

E-Kompresori (e-kompresori.rs) zadržava pravo da ukine, promeni, obustavi ili prekine, privremeno ili trajno, bilo koji aspekt veb sajta, uključujući i dostupnosti svih funkcija na sajtu, u bilo koje vreme i bez prethodne najave. Slažete se da E-Kompresori (e-kompresori.rs) neće biti odgovoran Vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmenu, suspenziju ili obustavu sajta (ili bilo koji njen deo).

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na e-kompresori.rs.

E-Kompresori.rs ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, šire mržnju, sadrže nepristojne izjave i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih.

Takvi komentari će biti uklonjeni bez ikakvog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na e-kompresori.rs . Protiv takvih aktivnosti Aer Technik SRB d.o.o. kao vlasnik sajta e-kompresori.rs može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su bez i sa uračunatim PDV-om. e-kompresori.rs ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja ili u direknom telefonskom kontaktu potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 50.000,00 je navedena cena 500,00 RSD, i sl.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs Centralne Evrposke Banke. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Načini plaćanja

GOTOVINSKO PLAĆANJE

Robu sa našeg Web portala možete platiti u gotovom prilikom preuzimanja robe na adresi koju ste naveli (pouzećem).

PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA - USKORO!

Možete izvršiti plaćanje Vašom ličnom ili kompanijskom kreditnom karticom, na apsolutno siguran način. Online plaćanja korišćenjem kreditne kartice je zaštićen metod, jer se Vaši podaci kartice ne čuvaju od strane procesora transakcija, pošto su zaštićeni i kriptovani.

Da biste platili svoju porudžbinu, potrebno je da unesete broj kreditne kartice, datum isteka i CVV2/CVC2 kod (poslednje tri cifre koje se nalaze na poleđini vaše kartice, u liniji gde se nalazi i Vaš potpis).

Nažalost, kuriri brzih pošti nemaju aparate za plaćanje karticama tako da ova mogućnost nije dostupna za plaćanja po prijemu robe.

VIRMANSKO PLAĆANJE

Sve proizvode poručene na Web portalu možete platiti virmanskom uplatom na naš žiro račun 265-4010310004120-08 kod Raiffeisen banke a.d. Beograd, potrebno je samo da prilikom naručivanja robe naglasite da plaćanje želite da izvršite virmanom i dobićete povratni e-mail sa predračunom i svim potrebnim informacijama. Nakon evidentiranja uplate poručenu robu šaljemo na navedenu adresu.

Povraćaj sredstava

Povraćaj sredstava plaćenih platnom karticom - u slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, firma Aer Technik SRB d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

Reklamacije - zahtev za otklanjanje nesaobraznosti isporučene robe

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na našu uslugu ili proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju.

Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: Online reklamacioni list ili na bilo koji kontakt telefon.

Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid samo uz njegovu izričitu saglasnost pre isteka vremena u kome je dozvoljen jednostrani raskid ugovora.

Obrazac jednostranog raskida ugovora možete preuzeti ovde i ukoliko ne stigne sa proizvodom smatraće se da Vam je isporučen tj. dostupan za preuzimanje.

Prilikom povraćaja robe obavezno ju je vratiti u ispravnom i porvobitnom stanju i originalno neoštećenom pakavanju. U suprotnom se ne obavezujemo za primanje paketa.

Oštećen paket prilikom isporuke

Obavezno proveriti sastav paketa nakon prijema robe od strane kurirske službe!

Ako ste dobili paket i po otvaranju zaključili da je proizvod vidljivo oštećen, molimo Vas da odmah, a najkasnije 24 časa od trenutka prijema kontaktirate Call centar ili prosledite elektronsku poruku na mail reklamacije@e-kompresori.rs i obavestite nas da je paket oštećen. Poslaćemo kurira da uraditi zapisnik o oštećenju i preuzeti oštećeni paket. Po prijemu paketa Aer Technik SRB d.o.o. će Vam poslati drugi proizvod.

Ako imate pitanja o našim Uslovima korišćenja, molimo Vas da nas kontaktirate koristeći formu KONTAKT.