Pristupanjem sajtu E-Kompresori (e-kompresori.rs), Vi prihvatate i slažete se da ćete poštovati sledeće privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u ovoj izjavi Politike privatnosti, morate odmah da prestane da koristite sajt i/ili usluge sajta.

Ova politika može da se promeni s vremena na vreme ažuriranjem stranice. Trebalo bi da proverite ovu stranicu povremeno kako biste bili sigurni da ste upoznati sa svim promenama.

E-Kompresori (e-kompresori.rs) sajt je u vlasništvu firme Aer Technik SRB d.o.o., sa sedištem u Aleksincu, Maksima Gorkog 42.

Podnošenjem registracione prijave na E-Kompresori (e-kompresori.rs), Vi prihvatate i slažete se sa činjenicom da će Vaši lični podaci biti korišćeni od strane administratora E-Kompresori (e-kompresori.rs) za sledeće namene:

  • Da Vam se obrati, kao klijent na sajtu;
  • Da obradimo Vaš nalog;
  • Daje Vam pristup određenim takmičenjima, poklonima i promotivnim aktivnostima;
  • Da bi Vam poslali nekomercijalna ili administrativna obaveštenja (u vezi sa izmenama na sajtu ili Vašem korisničkom nalogu, na primer);
  • Da bi Vam slali vesti o ponudama, popustima ili drugim informacijama o E-Kompresori (e-kompresori.rs) ili drugim licima, sa kojima E-Kompresori (e-kompresori.rs) ima poslovni odnos.

Mi čuvamo lične informacije da bi Vam slali obaveštenja o Vašem korisničkom nalogu na E-Kompresori (e-kompresori.rs), da Vas obavestimo o statusu Vaših porudžbina i da ocenite kvalitet proizvoda i usluga koje Vam pružamo.

U ime firme Aer Technik SRB d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme Aer Technik SRB d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje ePayments Systems Ltd., pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ePayments-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Ako imate pitanja u vezi naše politike privatnosti, molimo kontaktirajte nas koristeći formular KONTAKT.