Naša ponuda

Na E-Kompresori web shopu možete kupiti vazdušne kompresore od 1.5 - 45 kW, obezbeđujući protok komprimovanog vazduha do 8,13 m3/min sa i bez sušača. G i GX serije su pogodne za garaže, radionice, male do srednje proizvodne i lake inženjerske primene. Takođe, prodajemo vazdušne linijske filtere, rezervoare za vazduh i separatore ulja i vode koji su kompatibilni sa G, GX i GA vazdušnim kompresorima. U našoj ponudi je i GV asortiman rotacionih vakuumskih pumpi zaptivenih uljem, pogodnih za grubi vakuum između 0,5 mbar i 500 mbar.

Nudimo i širok asortiman većih kompresora i opreme koji se ne mogu kupiti na veb shopu E-Kompresori. GA i GA VSD su industriski kompresori koji vam donose vrhunske performanse, fleksibilni rad I visoku produktivnost i smanjuju troškove energije . Ako tražite stacionarne vijčane ili klipne vazdušne kompresore bez ulja i sa uljem, gasne i procesne kompresore, turbo ekspandere, opremu za prečišćavanje vazduha (kao što su sušači komprimovanog vazduha, hladnjaci i filteri), sisteme za upravljanje vazduhom, duvaljke sa navojem, kompresore niskog pritiska , kompresore visokog pritiska, generatore azota, cevovode, rezervne delove i uslugu za kompresore bilo kog brenda pogledajte naš korporativni sajt.

Online prodavnica E-Kompresori nudi širok spektar pneumatske opreme, uključujući solenoidne ventile, pneumatske cilindre, sve vrste pneumatskih priključaka, creva za vazduh, pneumatske alate i još mnogo toga. Svi ovi proizvodi su Vam dostupni po konkurentnim cenama, sa vrhunskim kvalitetom i najboljom uslugom za korisnike.

Vazdušna oprema